• 21 augustus 2021

De Cultuurtuin op Indische Buurtfestival

De Cultuurtuin staat dit jaar op het Indische buurtfestival op 4 september in Amsterdam. De Cultuurtuin staat op de initiatievenmarkt en informeren over de programmering van de Cultuurtuin, taman budaya in Amsterdam en er worden mini workshops gegeven voor kinderen. We vinden het belangrijk zichtbaarder te zijn in Amsterdam, en hoe leuk is het uitgenodigd te zijn door het Indische Buurtfestival. In het project staat identiteit van verschillende culturen en mixen van de derde en vierde generatie centraal. We gaan graag in gesprek met mensen over programma’s, workshop ideeen, voorstellen, feedback, tips etc. Ook zullen er Balinese spullen te bewonderen zijn van Bungawali Store. Helaas heeft Bungawali Store de deuren tijdelijk moeten sluiten in Ubud en daarom is er tijd om zijn doorgang in Nederland te zoeken. Tenslotte zijn er  kleine Indonesische versnaperingen die we verkopen. Kom dus vooral langs! 

Over het Indische buurtfestival

Onder het thema ‘Samen Verder’ staat het Indische Buurt Festival is dit jaar meer dan ooit voor verbinden en samenwerken aan een betere en sterkere wijk. We laten dat zien samen met meer dan veertig organisaties die hun jaarprogramma met de bezoekers delen in een feestelijke UITmarkt-achtige sfeer met muziek, lekker eten en drinken en met veel beeldende kunst en theateracts.

De InitiatievenMarkt wordt om 12.00 uur geopend met muziek van Fanfare van de Eerste Liefdesnacht. Om 12.30 uur wordt het festival officieel geopend door stadsdeelvoorzitter Maarten Poorter. Lees verder op: https://www.indischebuurtfestival.nl/