• 15 december 2018

Si Doel The Movie II weer in Nederland

SI DOEL THE MOVIE II

  
Bron:
 Si Doel the movie

De filmopnames in Jakarta zijn achter de rug voor de vervolgfilm van de succesvolle “Si Doel The Movie” (ruim 1,7 miljoen bioscoopbezoekers!). Rano Karno zal met het productieteam en acteurs naar Nederland komen van 10 t/m 18 januari 2019 om Si Doel the movie II op te nemen. Behalve de in Indonesie razend populaire Doel (Rano Karno), Sarah (Cornelia Agatha), Mandra (Mandra) Hans (Adam Jagwani), en Rey Bong komt ook Nabila Bintang naar Nederland.

De film zal worden geproduceerd door Falcon Pictures & Karnos Film. Net als bij het eerste deel van Si Doel The movie I, staat het team onder leiding van de in Indonesië beroemde regisseur, acteur en politicus Rano Karno. Mata Hari Media levert hierbij de ondersteunende diensten en faciliteiten. Vanaf oktober is het productieteam in Nederland met voorbereidingen van locatie surveys en andere filmfaciliteiten. 

Instagram:

Achtergrond

Si Doel is een Indonesische speelfilm en draait om het leven van Doel en zijn Betawi familie. De familie wil de traditionele waarden van de Betawi cultuur behouden, ondanks het huidige moderne Jakartaanse leven. In deze film gaat Doel naar Nederland en beleeft er hachelijke avonturen.