Mata Hari Media @ Facebook


*************************************
“Akhir Kisah Cinta Si Doel”
(English subtitles)
PATHÉ ARENA (AMSTERDAM)
23.01.2020 - 19.00
Tickets @ pos.cmtickets.com/sidoel3
*********************************************

Limited seats!!! Order your tickets a.s.a.p!!!! This is a one-time-only Dutch screening of the last episode of the Si Doel trilogy.
——————————————————

Tiket terbatas!!! Pesan tiket anda segera!!! Tayangan film terakhir Si Doel trilogi ini cuma sekali saja tayang di Belanda.
——————————————————

This event is brought to you by
@mataharimedia

#sidoel #3 #indonesia #cinema #movie #pathé #arena #amsterdam #holland #falconpictures #mataharimedia #ranokarno
...

View on Facebook

3 months ago

Mata Hari Media Film Production Services

Met groot verdriet en diepe verslagenheid hebben wij kennis genomen van het zeer plotselinge overlijden van Fred Tabois. Heel onwerkelijk. Onze samenwerking voor de film Ranah 3 Warna was nog maar net afgelopen.

Een zeer professioneel, gedreven en gepassioneerde setdresser, die een groot verlies is voor de Nederlandse filmindustrie. Zijn expertise en de altijd vrolijke en positieve vibe die hij meebracht op de set zal nooit vergeten worden.

De afgelopen 2 weken heeft hij, namens Mata Hari Media, een bijzonder actieve en betrokken rol gespeeld als setdresser tijdens de filmopnames van de Indonesische speelfilm Ranah 3 Warna. Ook de Indonesische crew & cast hebben te kennen gegeven zeer geschokt te zijn door dit verschrikkelijke nieuws.

Onze gedachten en medeleven gaan uit naar zijn kinderen, familie en vrienden. Wij wensen hen veel sterkte toe in deze moeilijke periode.

Arjen Oosterbaan
Geoffry Dirksen
Marsius Latupeirissa
Vicky Nasution
Claritas Services Private Tour
Tiurlan Tobing
Denenade Vd Prei-Spinazie
Farid Van de Veer
Gede Arta
Annika Kuyper
...

View on Facebook

3 months ago

Mata Hari Media Film Production Services

Vandaag is er een een artikel over de speelfilm Ranah 3 Warna verschenen in De Limburger, waarbij ook Arjen Oosterbaan & Geoffry Dirksen van Mata Hari Media aan het woord komen.😀

Annika Kuyper
...

View on Facebook