• 17 juni 2018

Figuranten gezocht voor Indonesische bioscoopfilm ROMAN PICISAN THE MOVIE

Voor de Indonesische speelfilm Roman Picisan The Movie  (MNC Pictures) zijn we opzoek naar verschillende figuranten in de periode van 22 juni t/m 2 juli in zowel Amsterdam als Groningen. 

We zijn vooral op zoek naar studenten, met name op de dagen 25 & 26 juni bij de Rijksuniversiteit Groningen. NB: De producent geeft de voorkeur om voor deze productie geen figuranten met een te Indonesische look in te zetten.

Datums Groningen:
22, 24, 25, 26, 27 juni.

Datums Amsterdam:
23, 28, 29, 30 juni
1 & 2 juli

Wat bieden wij?
Er staat een kleine financiële vergoeding tegenover en afhankelijk van de tijd van figuratie een heerlijke Indonesische maaltijd. Helaas kunnen we geen reiskosten vergoeden.

Aanmelden
Ben je geïnteresseerd en wil je het werk van een gerenommeerde en populaire Indonesische regisseur en cast van dichtbij meemaken, stuur dan een email naar productie@mataharimedia.nl met:
– Je naam, geboortedatum, telefoonnummer en de dag dat je zou willen figureren.
– Een close up en een full body foto
– Eventueel je ervaring / showreel
-Schrijf in het onderwerp van de mail: Figuratie Roman Picisan + datum dat je wilt figureren.

Het team van Mata Hari Meda maakt vervolgens een selectie. Alleen als je geselecteerd wordt, nemen we contact met je op met verdere details. Bij voorbaat excuses als we niet iedereen persoonlijk te woord kunnen staan bij alle vragen etc. Enkel de meest belangrijke vragen zullen worden beantwoord. Datums zijn onder voorbehoud van wijzigingen door de producent.