• 31 maart 2018

Nog een paar nachtjes slapen

Bijna is het zover, aanstaande woensdag landt een groep van 30 personen, bestaande uit cast & crew uit Indonesie, op Schiphol om van 4 t/m 18 april op diverse plekken in Nederland te gaan filmen voor Si Doel The Movie. Een team van Mata Hari Media is al vanaf afgelopen december druk bezig met het voorbereiden van de opnames hier, varierend van het aanvragen van vergunningen, het plannen van de opnames, het zoeken naar geschikte opname locaties, het regelen van acommodatie, catering, transport, apparatuur tot het regelen van figuranten. Alles om ervoor te zorgen dat de opnames vlot kunnen verlopen.

Tegelijkertijd met de opnames van Si Doel, zullen ook de opnames voor Roman Picisan The Movie hier starten. Op 12 april komt er een groep van 23 cast & crewleden aan in Nederland. De opnames van hun Nederlandse scenes zullen 17 dagen gaan duren. Vanaf afgelopen februari is een team van Mata Hari Media begonnen met het voorbereiden van hun opnames en Mata Hari Media zal ook gaan assisteren & faciliteren tijdens de opnames. Ook bij Si Doel The Movie zal Mata Hari Media deze rol gaan vervullen. Binnenkort zal Mata Hari Media gaan beginnen met het samenstellen van de Nederlandse cast voor Rompis (zoals de film afgekort ook wel genoemd wordt).

Ondertussen is Mata Hari Media druk bezig met het casten van de Nederlandse hoofdrollen en bijrollen voor Bumi Manusia, een film die van juni t/m augustus volledig gefilmd zal gaan worden in Indonesie.

Kortom, we zitten momenteel in een zeer drukke maar boeiende periode. We hebben er erg veel zin in!

We zullen geregeld hier een nieuwsberichtje plaatsen met foto’s & video’s, zodat de liefhebbers op de hoogte kunnen blijven van de voortgang.