• 1 september 2020

Rentang Kisah op Disney+

Disney+ Hotstar. Helaas, Disney+ is niet hetzelfde account als Disney+ hotstar. Maar met een VPN en account bij Hotstar kun je dan toch de Indonesische films bekijken. Meer dan 300 Indonesische filmtitels op het platform Disney + Hotstar uitgezonden. De films die op Disney + Hotstar worden vertoond, zijn niet alleen films die al in de bioscoop zijn vertoond. Er zijn ook Indonesische films die nog niet in de bioscoop zijn uitgezonden en op het platform worden vertoond.

Vanaf 11 september is ook Rentang Kisah te zien op het platform. Andere films van Falcon Pictures zijn bijvoorbeeld Warkop DKI 4 (in Marokko opgenomen) Reborn, Benyamin Biang Kerok 2 en Malik en Elsa.

 

About Annika

Annika is één van de oprichters van Mata Hari Media. Ze woonde 7 jaar in 2002 – 2008 en werkte in de film- en omroepindustrie als producent voor verschillende productiehuizen. Na haar terugkeer in Amsterdam, vervolgde ze haar studie en behaalde ze haar Master Degree in New Media and Digital Cultures aan de Universiteit van Amsterdam. Ze bekleedt momenteel een functie bij CREATE-IT, het toegepaste onderzoekscentrum van de faculteit Digitale Media en Creatieve Industrie aan de Hogeschool van Amsterdam.

  •