• 1 juli 2018

Spoed: figuranten gezocht voor een uitgaanscene

Momenteel zijn we hier in Nederland de Indonesische bioscoopfilm Roman Picisan The Movie aan het filmen.

Het verhaal van deze Indonesische speelfilm is gebaseerd op de gelijknamige soapserie, die in 2017 op de Indonesische televisie werd uitgezonden.

Roman Picisan gaat over Roman die goed is in het maken van poëzie. Zijn vrienden noemen hem vaak Rompis. Niet alleen is hij goed in poëzie, Roman is ook goed in het veroveren van vrouwenharten vanwege zijn knappe uiterlijk en vriendelijkheid.

Tot op een dag, er een nieuwe scholiere ten tonele verschijnt, genaamd Wulandari. Roman raakt helemaal verliefd op haar…

Roman Picisan

Type
professionele productie

Lokatie
Den Haag

Omschrijving
Voor deze Indonesische speelfilm zijn we op zoek naar een groot aantal leuke jonge mensen (leeftijd 18-30) die samen een festival/uitgaansgelegenheid kunnen nabootsen op locatie in DEN HAAG. Van de figuranten wordt verwacht dat ze uitgaanskleding dragen en een gezellige sfeer kunnen creëren.

Periode
De opnames vinden morgen (2 juli) plaats in Den Haag en duren van de middag tot in de avond.

Wat bieden wij?
De geselecteerden kunnen rekenen op een vergoeding van 40 euro. Reiskosten kunnen we helaas niet vergoeden.

 
Reageren
Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden door een mailtje te sturen naar productie@mataharimedia.nl met daarin je naam, leeftijd, telefoonnummer, woonplaats en minimaal 2 duidelijke foto’s. Zet in het onderwerp van je mail : “Figuratie Roman Picisan 2 juli”. Zodra je geselecteerd bent, sturen we je het adres van de locatie.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NB: Door het drukke schema kunnen we helaas alleen contact opnemen met zij degenen die geselecteerd zijn. Bij voorbaat onze excuses voor dit ongemak.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Meer informatie
https://www.mataharimedia.nl/portfolio/roman-picisan/